Değişimin Genel Merkezinde Kader Yeğit Rüzgarı

Siyaset - 25 Ocak 2022 01:02

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’nde Kadın Kolları Genel Başkanlığı seçimi tamamlandı. Türkiye’nin farklı illerinden seçim için gelen Kadın Kolları üyelerinin kullandıkları oylarla Değişim Kadınlarının Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit oldu.

İSTANBUL’DA BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR GENEL MERKEZDE DEVAM EDECEK

Kader Yeğit İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak yaptığı başarılı çalışmalar sonrasında Kadın Kolları Genel Başkanlığı için aday olmuştu. Yeni Kadın Kolları Genel Başkanı olarak İstanbul’da yaptığı çalışmalarını Ankara’da Genel Merkezden devam ettirecek olan Yeğit ‘Bu Başarı Hepimizin, hep birlikte daha çok çalışmalar yapacağız’ dedi.

BAŞARIYI GETİRECEK EKİBİMİZE DE PROJELERİMİZE DE SAHİBİZ

Seçilen Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit ‘Her şey kadınlarla başlar, başarı kadınların elinden gelir. Bizler ülkemizi ve siyasetimizi güzelleştirecek ekibe de projelere de sahibiz.’ açıklaması yaptı.

TÜRKİYE’NİN FARKLI İLLERİNDEN KATILIM SAĞLANDI

Yoğun hava muhalefeti, karlarla kapanan yollar ve zorlu şartlar da kadınları engelleyemedi. Kadın Kolları Genel Başkanlığı seçimleri için Türkiye’nin farklı illerinden kar demeden buz demeden yolda saatlerce kalıp Ankara’ya oy kullanmaya gelen Değişim Kadınları ‘Kader Yeğit’ dediler.

HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Zorlu şartlar ve yoğun hava muhalefetine rağmen Ankara’ya gelerek kendilerini yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit, tebrikleri kabul ettikten sonra tüm Kadın Kolları üyeleriyle birlikte başarısını kutladı.

BENZER HABERLER