22° Açık

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri İddialara Yanıt Verdi

Gündem - 28 Ocak 2022 15:34 A A

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri kurucusu Pastör Randy Cihan Bektaş; sosyal medya ve çeşitli medya ortamlarında kendileri için yapılan iddialara yanıt verdi. Türk Hristiyan Birliği kiliselerine karşı bir karalama kampanyası oluşturulduğunu söyleyen Bektaş ‘Resmi bir kurumuz, tüm faaliyetlerimiz yasal. Boş iddialarla karalama yapmak yerine belgelerle konuşsunlar, bizim belgesiz çalışmamız yok’ dedi.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Nasıl Hedef Oldu

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri 30/07/2009 Temuz tarihinde ortaya çıkarken, Liberal Evangelish Kilise olarak kurulmuş bir kurum olmakla birlikte, kurucusu Randy Cihan Bektaş, ‘günümüze kadar devam eden Kültürel Misyondur, Milletler toplumudur’ şeklinde özetliyor kurumunu. Bu durumu gören, Protestan Dernekleri’nin, Sosyal Medya üzerinden linç kavramı yapmış mezhepçilik yapıp karalama ve kendi içlerinde oluşturulan bir haber platformunda, kilise adı ile dolandırıcılık haberi paylaşmasına ise çok üzüldüğünü belirterek anlatıyor durumu.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri  Milletler Toplumu Uyardı

Misyonerlik faaliyetleri yapan Kendine Türkiye Protestan Dernekleri diyen derneğe dikkat edilmesi gerektiğini, insanları Hristiyanlığa çekerek, yeni bir azınlık nüfusu hazırladıklarını ve bu azınlık nüfusu ise İslam kökenli anne ve babaların çocuklarından oluşan Protestan ve Evangelish nüfus olduğunu görmekteyiz.

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri seçici ve referans ile insanları bünyesine alan ve 850 bin İslam inancını taşıyan üyesinin asla din değiştirmesine izin vermeyen Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri, çeşitliliğe önem verdiğini 1.000.000 hristiyan üyesiyle farklı milletlerden oluşan toplam 1.850.000 üyesiyle büyük bir lobi olduğunu göstermekte.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri, Estonya Kimliği Vermemekte

Ayrıca, Türk Hristiyan Birliği kiliseleri, Estonya ID kimlik kartı vermemektedir. Hristiyan haber platformuna ve Protestan Derneklerine buradan net cevap vermekteyiz.

24 ağustos 2019 tarihinde, Sosyal medya üzerinde yapılan duyuruya göre tek taraflı iddiaya cevap;

Estonya ID Kimlik kartını Estonya Devleti vermektedir. Türk Hristiyan Birliği kiliseleri sadece kendi üyelerine Estonya ID kimlik çıkartılması konusunda destek vermekte. Gereken Evrakların hazırlanmasında yardımcı olmaktadır.

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri güçlü bir lobidir. Bünyesinde bulunan locaların kendi üyelerine Dünya’ya açılmasında öncülük etmektedir. Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri çekemeyen Misyonerler, önüne geçmek için iddia, komplo teorileri ve sosyal medya üzerinde linç kampanyaları yapmaktadır. Türk hristiyan Birliği Kilisesi kurucu Başkanı dahil, herhangi bir üyesinin dolandırıcılık veya buna benzer bir girişim yaptığını iddia edenler T.C. Mahkemelerine neden gitmiyorlar?

Tüm Bilgilerimiz Ulaşılabilir ve Net

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri, Dernek, Vakıf veya Birlik değildir. Resmi bir kilisedir.

İsmi: Türk Hristiyan Birliği

Kurum: Kilisedir.

Misyonu; Liberal Evangelish Kilise

Vergi numarası:8760621418

T.C. tarafından yasalar çerçevesinde desteklenir.

İşleyişi: ev toplulukları, Sapeller, Kilise Binaları ve Tapınakları mevcuttur.

 

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri bünyesinde milletler toplumu icersinde Amerikalılar(Liberal Evangelishler, Mormonlar, Karizmatik kilise, Ve Amerikan Misyon Toplumu mevcuttur.)

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri bünyesinde: Avrupa misyon toplumu, Advantis kilisesi, Liberal Evangelish kilise, Mormonlar, Pantekos misyon toplumu mevcuttur.

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri bünyesinde güçlü Rus Ortodoks Nüfusu mevcuttur. Türk Hristiyan Birliği kiliseleri Liberal Evangelish kilise olarak Rus Ortodoks Patrigini tanır.

Kiliseleri ve locaları, Kilise Babalarından oluşur ve kilise Babaları içerisinden Lordlar seçilir, ister Hristiyan olsun ister çeşitli dine sahip locaların başlarındaki Lordlar Hristiyan Nüfustan oluşmaktadır.

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri ticari localarda Amerika ile is yapmak isteyen üyelerinin Amerika’da şirket kurmasında öncülük etmekte.

Türk Hristiyan Birliği kiliseleri sosyal sorumluluk projelerinde 30/07/2009 Temmuz tarihinden beri gereken adımları atarak Güçlü Misyon Güçlü Toplum dedik. Kiliselerimiz multinet kart ile bir çok insana da gıda desteği vermektedir.

Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Ticari Locaları Ne Yapar?

Basta geniş bir network ağa sahiptir, üreticiden tutun tüccara, iş adamından tutun girişimciye kadar kendi içinde loca loca böler, kişinin yeteneği ve faaliyetine göre destekler,

1. Devlet garanti fonu (KGV) almasında yardımcı olur,

2. Avrupa ile çalışacaksa Estonya ID kimlik kartı alarak Estonya’da şirket kurmasında öncülük eder ve yeni bir pazar oluşturur,

3. Amerika ile çalışmak istiyorsa, Amerika’da şirket kurması konusunda destek olur ve vizyonu geliştirir,

4. Yabancı kökenli Global şirketlerin girişimcileri Network ağ oluşturmasında öncülük eder ve bu süreçte gelirlerin %10 kısmını Türk Hristiyan Birliği kiliselerine bağışlar,

5. Türk Hristiyan Birliği kiliseleri Milletler Toplumu olarak proje odaklı çalışmalarda destek verir.

Gündem - 15:34 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.

POPÜLER HABERLER

  • 01
    ABD Polisi 13 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü!
    ABD’nin Chicago kentinde polisten kaçarken vurulan 13 yaşındaki Adam Toleda’nın görüntüleri ülkede polis şiddetini tekrar gündeme taşıdı. 29 Mart’ta meydana gelen olayın video kaydı ilk kez Chicago Belediye Başkanı Lori Lightfoot’un düzenlediği basın toplantısında yayınlandı. Videoda, polisin karanlık bir sokakta “Hemen dur!” diyerek bir çocuğu kovaladığı, çocuğun durması üzerine “Ellerini göster. Onu yere bırak, yere […]
  • 02
    İntiharın ardında Akdeniz Üniversitesi’ndeki hesaplaşma mı var?
    Antalya’da falezlerde bulunan cesedin, 18 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesinde görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici’ye ait olduğu tespit edildi. Kesici’nin kendisine uygulanan mobbing yüzünden intihar ettiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde falezlerde cesedi bulunan Çağrı Sertaç Kesici’nin ölümü ile ilgili önemli iddialar gündeme geldi. İddiaya göre, Akdeniz Üniversitesi’ne 2016 yılında atanan rektör Mustafa Ünal […]
  • 03
    Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri İddialara Yanıt Verdi
    Türk Hristiyan Birliği kiliseleri kurucusu Pastör Randy Cihan Bektaş; sosyal medya ve çeşitli medya ortamlarında kendileri için yapılan iddialara yanıt verdi. Türk Hristiyan Birliği kiliselerine karşı bir karalama kampanyası oluşturulduğunu söyleyen Bektaş ‘Resmi bir kurumuz, tüm faaliyetlerimiz yasal. Boş iddialarla karalama yapmak yerine belgelerle konuşsunlar, bizim belgesiz çalışmamız yok’ dedi. Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Nasıl […]
  • 04
    ‘Maaşta iyileştirme tüm sağlık emekçilerini kapsamalı’
    DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu, Sağlık Bakanlığınca pratisyen hekim, uzman hekim ve diş hekimlerinin maaşlarına yapılan ek gösterge zammı üzerine açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu “Sağlık ekip işidir, zamlar tüm sağlık emekçilerini kapsamalıdır” dedi. Hatipoğlu’nun açıklamaları şöyle: ‘Çifte standarda son verilmeli’ “Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca hekimlere yapılan ek gösterge zamlarını açıklarken diğer sağlık emekçileri […]
  • 05
    Danıştay’dan TSK’da Başörtüsü Kararı
    MSB, 15 Şubat 2017’de Türk Silahlı Kuvvetleri Kıyafet Yönetmeliği’nde ‘Kadın askerlerin başörtüsü takabileceğine’ ilişkin değişiklik yapmıştı. Halkın Kurtuluşu Partisi (HKP), Milli Savunma Bakanlığı’nın 15 Şubat 2017’de Türk Silahlı Kuvvetleri Kıyafet Yönetmeliği’nde yaptığı ‘Kadın askerlerin başörtüsü takabileceğine’ ilişkin değişikliği Danıştay’a taşıdı. Söz konusu yönetmelik maddesinin iptal edilmesini isteyen HKP, düzenlemenin TSK’de türbanlı-türbansız ayrımı yaratacağını, bunun laiklik […]

HAVA DURUMU

1 Mayıs 2024 ÇARŞAMBA
21°
  • ÇAR 23.4°
  • PER 22.2°
  • CUM 23.6°

SOSYAL MEDYA HESAPLARI